Made in Italy

Bancă ondulată de exterior din polietilenă Made in Italy - Brenda

  • Made in Italy
  • Eco Design
  • Cod: BRENDA
Lei 1.975,62 Lei 2.469,49 -20%
Material Polietilenă
Timpii de livrare 20/30 zile lucratoare

Bancă ușoară de grădină din polietilenă cu LED Made in Italy

Banca luminoasa din polietilena realizata integral in Italia si completata cu lumina LED , este o piesa de mobilier conceputa sa completeze ambientul spatiilor adaugand o nota exclusiva .
Disponibilitatea în 2 dimensiuni diferite vă permite să creați un sentiment de continuitate armonioasă dacă alegeți să combinați mai multe module împreună și face ca mobilierul să fie incredibil de original și modern, capabil să atragă atenția dată fiind amprenta vizuală puternică.

Designul inconfundabil și avangardist care pune în valoare formele este capabil să creeze un puternic impact scenic util atunci când doriți să iluminați medii exterioare care au nevoie de o soluție de amenajare cu o puternică personalitate.

Dimensiuni disponibile:
  • L 99 x P 55 x H 45 cm;
  • L 144 x P 55 x H 45 cm.
Materialele utilizate pentru realizarea acestui produs sunt reciclate și sunt rezultatul unui proces de reevaluare și optimizare a deșeurilor de plastic . Ținta care decurge din această abordare este de a urmări o concepție de producție conștientă și ecologică , de a da o nouă viață plasticului și de a crea produse durabile și de lungă durată.
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter