Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Bolzan Letti - Confortul Făcut în Italia

Adevăratul confort al unui pat de design pentru dormitor

Fondată în anii '90 de voința și talentul familiei Bolzan, compania este acum o marcă internațională, capabilă să combine artizanatul și logica industrială pentru o cultură a somnului și a designului.
Bolzan Letti oferă o gamă largă de țesături și piele, inclusiv țesături ignifuge.

Ceea ce distinge acest brand în ceea ce privește producția este cunoașterea modului de a combina tradiția și tehnologia.
Paturile, pătuțurile și accesoriile umplute sunt, de fapt, realizate manual până la cele mai nesemnificative detalii, dar profitând de oportunitățile oferite de industrie pentru a garanta cea mai înaltă calitate strict și autentic Made in Italy: prin urmare, valoarea estetică, confortul maxim și durabilitatea.

Materialul utilizat este de o calitate excepțională, ca piele de cereale cu pene pline de pene PENELEPOGGI care provin din cele mai bune ferme europene de ferme de bovine și tratate în cisterne cu tehnici moderne de prelucrare și colorare. Capacele din material textil sunt detașabile și lavabile.