Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Connubia by Calligaris mese extensibile și fixe, scaune de design

Connubia de Calligaris este noul brand prezentat de Calligaris în 2016, o colecție care conține tot designul și calitatea unei companii italiene. Calligaris a fost înființată în 1923 în Manzano del Friuli ca o mică companie de artizanat de familie. Aventura lor în lumea mobilierului începe cu producția de scaune din lemn. În curând, însă, magazinul mic se transformă într-o adevărată industrie care extinde produsele oferite pe piață.
Colecția Connubia, așa cum se poate deduce din titlu, face aluzie la convivialitate. Un mediu decorat cu căldură este important din acest motiv, compania creează mobilier funcțional, cu un stil inconfundabil, care lasă loc creativității fiecărui amestec de forme și culori într-un joc de posibilități infinite.

O caracteristică fundamentală a acestei companii a fost întotdeauna să creeze armonie între tehnică și estetică, rațiune și emoție folosind cele mai inovatoare materiale și tehnici.
Aceste elemente nu lipsesc din țesăturile Garda și Club și din scaunele metalice sau din scaunele cu un design mai vechi din oțel și din piele artificială.

Produsele din linia Connubia nu se opresc însă aici, împreună cu elementele de mobilier menționate mai sus, fac parte și din mese rotunde de colecție, realizate prin combinarea armonioasă a sticlei și a lemnului, precum modelul Mikado. Mese ceramice și sticlă extensibile, cum ar fi modelele Baron și Aeroport și consolele de lemn extensibile pentru a satisface toate nevoile, cum ar fi modelul Sigma cu 4 extensii.
Aceste mobilier pentru casa caracterizat printr-un design modern va crea un mediu unic și special care va reflecta sufletul celor care locuiesc acolo.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri