Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Xò by Metalform Design esclusiva Viadurini

Metalform design anunță un acord exclusiv cu Viadurini pentru distribuție la nivel mondial on - line

Metalform Design
- una dintre cele mai importante companii de peste 30 de ani produce termo mobilier lucrat manual 100% italian - are plăcerea să anunțe un acord cu Viadurini, pentru distribuirea on - line exclusiv la nivel mondial
a produselor sale.

Viadurini este „e-commerce pentru mobilier de designer de lux, cel mai bun vitrina internațională pentru cea mai bună colecție de radiatoare, mobilier termo, pereți de încălzire și diverse accesorii, realizate manual în Italia. Colecția de design Metalform este disponibil acum pe toate cele 16 de site - uri de rețele Viadurini și este tradus în 6 limbi, gata pentru a fi vândute și livrate în întreaga lume.

Căsătoria dintre autentică tradiție de fabricație italiană și succesul internațional al Viadurini creează o colecție de 33 de modele disponibile în peste 100 de variante , inclusiv instalații electrice și sanitare care răsucește liniile clasice ale elementelor radiante, creând astfel de produse originale și creative , capabile de a spori și decora orice spațiu.

Colecția se inspiră direct din arta contemporană și cele mai recente tendințe în toată Europa.

Materialele? Numai cei mai buni. Toate produsele sunt proiectate și fabricate în Italia. O atenție deosebită este acordată aliajelor metalice, realizate manual, pentru a se obține o mai precisă.

Adevărata revoluție? Personalizare. Datorită profesionalismului brandului Metalform astazi sunt radiatoarelor pentru a se potrivi cu tine! Modele, culori, modele și personalizate toate măsurile gata pentru a fi instalate în mediul dvs., permițându-vă pentru a evita enervant și costisitoare acasă zidărie.

În cele din urmă toate produsele Metalform, pot fi obținute cu o putere mai mare decât standardul. Datorită stratului lor speciale, care circulă mai multă apă și produsul emite mai multă căldură. Puterea variind de la 500 W la 2400 W. Versatile în plasarea și de asemenea, ideal pentru medii de mari pentru caracteristicile sale de randament caloric cu conținutul minim de apă.

Câteva exemple? Radiației oglindă placă stilul oglindă este un produs special, capabil de a da un efect cald și luminos și consolidarea mediului înconjurător.

Ai un rustic, shabby chic sau retro? Superbul lemn acoperit placă stil Radiant lemn va da un unic si irezistibil.

Pentru personalitățile cele mai imaginative și creative sunt plăci perfect în stil Ball Stil de flori sau să se incorporare într - un design cu linii rotunjite și pline de culoare; ingrediente de bază pentru un spațiu de locuit modern si tineresc.

Fermecat de produsele de design Metalform.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și cookie-uri