Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Stressless | Fotolii pentru Confort și Relaxare - IncomparabilStressless este producătorul numărul unu în domeniul relaxării și al scaunelor de birou

Stressless este brandul care reprezintă confortul absolut de a sta în toată lumea. Fotoliile sale sunt realizate manual după tehnici precise și folosind materiale de înaltă calitate ; toate acestea pentru a face așezarea pe oricare dintre produsele sale inegalabile și unice.
"Promisiunea noastră este să facem cel mai confortabil mobilier din lume. Noi furnizăm calitate, în toate materialele, de la inimă la piele. Designul scandinav este rodul muncii strămoșilor noștri, care ne-au transmis-o."

Cuvântul către producător: Inginerii noștri dezvoltă procese complexe care să asigure siguranța angajaților și a pământului nostru. Folosim procese intense, cum ar fi degresarea oțelului cu circuit închis, pentru a construi baze metalice, ceea ce ne permite să evităm producerea de emisii nocive în aer și în fiorduri. Implementăm noi practici și procese pentru a proteja sănătatea angajaților noștri și pentru a ne curăța apele.

Sunt căutate și achiziționate materiale ecologice și sunt selectate vopsele și lacuri pe bază de apă. Se folosesc doar materiale de cea mai înaltă calitate. Scopul nostru este să construim un produs cu amprenta ecologică minimă care să dureze zeci de ani. Eforturile noastre zilnice sunt ceea ce face ca produsele Ekornes să fie produse de calitate. Vă oferim mobilă care durează în timp , astfel că și voi puteți contribui la planetă.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri