Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Tabel Varaschin Link-uri rotundă pentru design modern interior / exterior, H 65 cm

Cod: LINK TONDO HPL 65
Lei 13.946,00
Afișează Opțiunile Disponibile:

- +
Designer
Alan Gilles
Timpii de livrare
* 30 de zile lucrătoare termenul de livrare poate crește în cazul în care produsul nu este pe stoc.
Varaschin
Tabel Varaschin Link - uri rotundă pentru design modern interior / exterior, H 65 cm
Link este un tabel cu un design modern și structura (+ suport picioare) acoperite din oțel inoxidabil. Partea de sus este in HPL grosime de 12 mm. Cu un design versatil, acesta poate fi folosit ca masă în aer liber pentru a furniza un mediu de interior. Înălțimea 65 cm face potrivit pentru a fi utilizat cu canapele lounge sau fotolii. finisaje diferite sunt disponibile, cu care pentru a personaliza cadru, picioarele și blatul mesei.

Mărimi disponibile:
diametru 130x 65 cm H
diametru 140x 65 cm H
diametru 150x 65 cm H
diametru 160x 65 cm H

Finisare disponibile pentru structura:
- alb
- Silk Gray
- Gri
- Moka

Finisare disponibile pentru planul:
- alb cu chenar negru
- antracit cu chenar negru
- negru cu chenar alb
- mătase gri, cu chenar negru
- Ciment cu maro de frontieră
- Bedonia cu maro de frontieră
- Corten cu maro de frontieră

Cum de a alege linia de sosire: selectați din meniul drop - down de mărimea și varianta nivelul dorit. Vezi graficul de culoare și în caseta indică codul de finisaj dorit pentru cadru și picioare.

Pentru o protecție suplimentară , vă recomandăm utilizarea huselor speciale în sezonul de iarnă, în seara, sau în caz de ploi frecvente. Dacă doriți să cumpărați o acoperire, cererea de stabilire a prețurilor la clienti@viadurini.it.

Caracteristici: HPL laminate de înaltă presiune. Ele constau din mai multe straturi de hârtie (70%), impregnate cu rășini termorigide (30%) și compactate prin acțiunea combinată a căldurii (aproximativ 150 de grade) și presiune ridicată (mai mare de 7 MPa) timp de aproximativ 45-50 minute. Rezultatul este o densitate stabilă, non-reactive, non-poros și înaltă, cu caracteristici fizice și chimice ale rezistență mecanică ridicată (excursiilor controlată termic +80, -40 grade, pe timp limitat mai puțin de 30 de secunde la temperaturi extreme), expunerea la lumină și expunerea la schimbările de temperatură, chiar și în mediul marin.

NB. Colecția poartă soare și ploaie. Se recomandă ca o întreținere periodică și o atenție deosebită protecției articolelor în cazul unor condiții meteorologice nefavorabile (gheață, grindină, schimbările de temperatură, umiditate, persistente, arșiță sau frig extrem). Lungimea și integritatea acestor elemente depinde de grija cu care sunt deținute. Pentru aluminiu și oțel (43, 304Ep, 316), deși protejate prin tratamente si finisaje adecvate pentru utilizare în exterior, este evita critica apă stătătoare în interiorul produsului în sine. Toate elementele sunt în fapt, tehnicile de foraj necesare pentru aplicarea de tratamente de protecție și finisaje. Introducerea apei în aceste găuri și stagnare poate provoca coroziune la părțile interioare ale tuburilor.

Direcții pentru o posibilă utilizare în zone maritime: pentru utilizarea produsului în zone maritime, și anume situaziooni atmosferică cu concentrație salină ceață, cu un cost suplimentar, este posibil să se utilizeze un finisaj adecvat și garantat (C5M), pentru cantitatea minimă pentru a fi a fost de acord. Pentru informații scrie la clienti@viadurini.it.

Produse care pot fi de interes

Ultimele produse vizualizate

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri