Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

Varaschin

Descoperiți Istoricul pentru a crea viitor: din 1969, căsătoria între măiestrie vechi și soluțiile estetice moderne distinge realitatea Varaschin, lider venețian în „mobilier de exterior. Terenul, primul din rattan și răchită și materiale sintetice mai târziu și cele mai potrivite in afara, este întotdeauna sufletul de producție Varaschin, care de-a lungul anilor devine trăsătură stilistică și asigurarea calității inconfundabil.
La colecții în aer liber se adaugă cele de interior și de contract, semnat de nume prestigioase în design italian și internațional. Fiecare linie de produse are propria sa istorie și distinctă, dar reinterpretarea semnului grafic complot este o afacere de echilibru, care combina si armonizeaza.
Atenția la detalii, originalitate si rafinament estetic sunt alte caracteristici cheie ale creațiilor Varaschin, care le fac unice, rafinat și elegant. Viziunea unui singur spațiu armonic, atât în ​​contractul de mediu acasă, inspiră mobilier care să sugereze că extinderea și fuziunea mediului extern cu cel intern, într-o interacțiune echilibrată între luminozitate și confort.