Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00 - Serviciu de livrare la podea și montaj disponibil în toată România
  • 0
  • 0

veioze contemporană din metal alb, diametru 46 cm, KALY

Cod: KALY1467
Lei 1.292,01

madein_italy

- +
Măsuri
Diametru 46 cm H73
Timpii de livrare
7 zile lucrătoare * timpul de livrare poate crește în cazul în care elementul nu este prezent în depozit.
Viadurini Lighting
Lampa de masa Modern din metal vopsit alb, Ø46, Kaly
Lampă de masă perla sandylex. Structura și detaliile din metal vopsit alb. Versiunea cu decor disponibile în culorile: gri și violet.

Atac și 27
Bulbilor: 1 x 70W max - E27 HGS (nu sunt incluse).

producător italian
Acest articol este realizat de o companie care din 1997 combină idei, materiale și stilul de a crea elemente pentru viața de toate zilele. Proiectarea devine practic și la prețuri accesibile, de zi cu zi devine o experiență extraordinară, reinterpretarea conceptul de lumină și spațiu.
Utilizarea de materiale, cum ar fi acrilic, policarbonat, lemn si materiale termofuse si materiale plastice reciclate, combinate cu un amestec de experiență și creativitate, acestea sunt în formă de articole cu un design unic, dar încă funcțional. Becuri de design de suspensie, lumini moderne de tavan, lumini de perete, lămpi de masă și lămpi de podea ... mobilier sunt proiectate pentru a genera entuziasm și să provoace un sentiment inconfundabil de bine.
Filozofia din spatele companiei este „bun design“: o filozofie, un gând, un alt mod de viață și un nou mod de a se bucura de creatiile lor ambiente.Nascono un design atât de ușor, esențial și durabil, pentru a intra în casele la nivel mondial.

Ultimele produse vizualizate