Made in Italy

Aplica de perete în ceramică alb mat Design modern în Cervo - Memento

  • Made in Italy
  • Cod: MEMENTO
Lei 4.648,34 Lei 5.810,43 -20%
Material ceramică
Culoare Matt White
Timpii de livrare 3/4 săptămâni lucrătoare
Tipul prizei E27
Lungime (cm) 37
Adâncime (cm) 50
Înălțime (cm) 37
70W

Aplica de sufragerie din ceramică albă mată, design cu cerb made in Italy.

Acest aparat de perete original și singular înfățișează un cerb din lumea basmelor, întrucât în loc de gură găsim un bec care simbolizează limbajul luminii pe care animalul este capabil să îl vorbească, dornic să sublinieze autenticitatea și cele o mie de nuanțe caracterizează personalitatea fiecăruia, prin reprezentarea elementelor luminoase cu un design unic și inovator

Lampa este fabricată din ceramică albă opacă ca material care reprezintă originea, maleabilitatea, creația și care duce direct la originile culturii noastre.
Un design în întregime italian care, prin experimentare neconvențională și cercetări continue între tradiție și modernitate , este capabil să uimească, să îndrăznească și să emoționeze, permițându-vă să vă exprimați emoțiile printr-o utilizare decorativă originală și personală a luminii.

Colecția își dorește să fie o invitație de a fi singur fără teamă sau frică, eliberând adevărata identitate și stereotipuri provocatoare.
Dedicat tuturor celor care iubesc libertatea expresivă și care își exprimă stilul cu libertate și energie, alegând să urmeze inima și să trăiască în empatie, liber de orice banalitate și tipar.

Caracteristici tehnice:
  • Becul nu este inclus
  • Tipul sursei: 1 x clasa energetică E27 max 70W de la E la A ++
Produse care pot fi de interes
Email Newsletter
Newsletter