Pentru comenzi telefonice sunati la +39 0541 623760 de la 9.00 la 17.00
  • 0
  • 0

Cu Viadurini Căutați și Achiziții în Securitate Totală

Viadurini unul dintre puținele de e-commerce certificate SSL italiene.

Când navigarea pe internet ați găsit produsul pe care uitai la un pret foarte atractiv ...
Sunteți gata să continuați cu achiziționarea on-line.
Dar sunt pe bună dreptate pătrunsă de teama de a introduce datele cardului de credit.
Ai dreptate, dar cu Viadurini nu ai nici o teamă.

De fapt, nu există nimic mai rău decât a fi scammed online și să fie pe taxe exorbitante pentru hârtie nu a cheltuielilor suportate de către noi. Cum se poate întâmpla acest lucru? Dacă ați cumpărat în site-uri nesigure, hârtie noastre pot fi interceptate de către terți și să fie utilizate fără frâne! În plus față de deteriorarea sau insulta. De ce, pentru a evita ca contul nostru este complet uscat, trebuie să plecăm imediat și bloca cardul, cât mai curând posibil. Apoi, pentru a face lucrurile mai rău, trebuie să-și piardă ore pentru a depune o plângere la poliție poștale și ... nu în ultimul rând ... speranță pentru o rambursare de către banca noastră. Pe scurt, un adevărat dezastru.

E-commerce Viadurini protectoare într-adevăr clientul său. Ea face acest lucru prin asigurarea maximă securitate în achiziționarea. Viadurini dispune de toate certificarile necesare pentru a face cumpărături on-line, fara griji. Și acest lucru unul dintre puținele de e-commerce din Italia extrem de sigur face.

Deci, relaxați-vă, să ia ceva timp pentru a naviga prin catalogul nostru on-line al produsului pe care il cautati ... si odata ce-l găsiți, l cumpere fara probleme!

Cu Viadurini de navigare și mai mult decât achizițiile de siguranță.

Newsletter

Newsletter
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Confidențialitate și Cookie-uri